Mjesečni horoskop

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Mesečni Horoskop

 • Ovan

  Preklapanje Meseca i Urana 5. januara povratiće vam svu energiju koju ste izgubili tokom prazničnih proslava. Pun Mesec 12. januara podsetiće vas na vaš porodični život. Možda mislite da je posao trenutno važniji, međutim, uvidećete suprotno. Učinite ono što je potrebno da bi ste ponovo bili srećni kod kuće. Društveni život će procvetati za vreme Mladog Meseca 27. januara. Možda ćete upoznati par novih prijatelja koji će vas uključiti u mnogo šire društvene krugove.
 • Bik

  Za vreme preklapanja Sunca i Plutona 6. januara, Mesec će biti u znaku nepokolebljivog Bika. Bez obzira na to šta vam svet priredi, imaćete snage da se izborite sa bilo kojim iskušenjem. Za vreme punog Meseca 12. januara, ne postoji lepše stvari od provođenja vremena sa par najboljih prijatelja. Možda ćete želeti da ih počastite više nego što su oni vas, ali vam oni to neće dozvoliti tako lako. Mlad Mesec 27. januara pozitivno će uticati na vaš posao i karijeru. Mogu vam se otvoriti vrata ka novom i uzbudljivom projektu, ili će vam pak biti dodeljena viša pozicija nego što ste očekivali.
 • Blizanci

  Merkurovo kretanje unazad se završava 8. januara u znaku Strelca. Ukoliko je vaša godina počela nezgodno, sada će se sve ispraviti. Pun Mesec 12. januara pozitivno će uticati na vaše finansije i materijalno stanje. Mlad Mesec 27. januara podsetiće vas da je svet veći nego što ste mislili. Možda ćete otkriti novo interesovanje koje će vam držati pažnju dugo vremena. Možda će vam ga predložiti neko ko se već bavi njime. Ova promena će vam se svideti i vratiće vam zanimaciju u svakodnevni život.
 • Rak

  Pun Mesec u znaku Raka 12. januara podstaćiće vas da podnesete bilo koju žrtvu u ime ljubavi. Možda je vreme za veliku promenu. Nova i velika ljubav će se pojaviti niotkuda. Osećanja su veoma izražena i lako se mogu povrediti oko 16. januara. Obratite pažnju na svoje reči, jer će biti vrlo lako da kažete pogrešnu stvar. Mlad Mesec 27. januara ukazaće vam na rešenje koje ste dugo tražili, a koje je sve vreme bilo ispred vas. Budite mirni i samouvereni. Nemojte dopustiti da vas tuđa nervoza omete.
 • Lav

  Tajna želja će možda želeti da se otrgne kontroli oko 12. januara. Bićete prepuni energije i spremnosti, ali za šta? Samo nemojte da preterate. Sunce ulazi u znak Vodolije 19. januara i svet će odjednom postati mnogo veći i strpljiviji. Opustite se i pobrinite se za svoju preveliku predanost prema radu. Mlad Mesec 27. januara pomoćiće vam da otvorite svoje srce. Budite otvoreniji i pogledajte ko će vam prići. Možda ćete se iznenaditi. Spremite se za divljenje drugih.
 • Devica

  Možda će vam biti dosadno oko punog Meseca 12. januara, ili ćete možda jednostavno želeti da izađete i upoznate nove ljude. Postoji čitav svet zabavnih društvenih događaja koji ste prevideli. Razbijte monotoniju i zabavite se! Merkur i Neptun će 23. januara biti pod uglom od 60 stepeni, što će razmišljanje o ljubavi učiniti lakšim. Budite spremni da saslušate druge. Problem sa zdravljem će se rešiti oko Mladog Meseca 27. januara. Ne očekujte dramatične promene ili poboljšanja. Možda jednostavno primetite da je nestalo nešto što vas je mučilo duže vreme.
 • Vaga

  Pun Mesec 12. januara može učiniti da postanete emotivni po pitanju karijere i posla. Možda ćete odraditi par dodatnih sati ili nekako drugačije žrtvovati svoje slobodno vreme, na primer, pristajući na kratak poslovni put. Imaćete sreće u ljubavi 18. januara, kada Mesec i Jupiter budu u znaku Vage. Svaki osećaj usamljenosti biće zaboravljen. Za vreme Mladog Meseca 27. januara, uživaćete prisluškujući i posmatrajući kako drugi uživaju. Osetite se kao deo veće grupe samim svojim prisustvom.
 • Škorpija

  Da li vam neko daje znakove kako se pun Mesec 12. januara bliži? Vi ćete odlučiti da li je to nešto što je vredno truda. Može biti. Ljubav postaje ozbiljna 21. januara kada Mesec i Mars budu bili pod uglom od 120 stepeni. Ljubav retko kada biva opuštenija i dublja nego sada. Budite iskreni. Mlad Mesec 27. januara dovešće red u vaše kućno i radno okruženje. Učinite sve što možete da bi naredni mesec bio tačno onakav kakav želite da bude.
 • Strelac

  Neko vas može zamoliti za pomoć ili savet oko punog Meseca 12. januara. Ili, ćete, pak sami pronaći rešenje za problem koji muči nekog vašeg prijatelja duže vreme. Ne bi trebalo da preterujete, ali mala pomoć nikada nije na odmet. Preuzmite kontrolu nad komplikovanom situacijom kada se Mesec i Saturn nađu u znaku Strelca 24. januara. Imaćete veštinu i autoritet. Mlad Mesec 27. januara donosi dosta prijatelja koji će imati planove kako da potroše vaše vreme. Dovoljno je da pristanete na samo par predloga.
 • Jarac

  Budite spremni da se susretnete sa velikom promenom kada se Sunce i Pluton nađu u znaku Jarca 6. februara. Pun Mesec 12. januara obasjaće vaš ljubavni život. Osećajte se sigurno u svom privatnom životu i proverite da li određena osoba ima ono što je potrebno da bi postala posebna za vas. Vaše srce možda traži nešto novo i drugačije. Dobro sagledajte svoju finansijsku situaciju oko Mladog Meseca 27. januara. Razmišljajte o velikim stvarima i imaćete priliku da u njima i učestvujete.
 • Vodolija

  Osećaćete se prezauzeto manjim životnim obavezama oko punog Meseca 12. januara. Ne morate da se osećate potisnuto ovime. Ovo je takođe prilika da napravite male promene koje će vas duboko zadovoljiti na ličnom planu. Sunce ulazi u znak Vodolije 19. januara. Dobro se osećate kada učestvujete, doprinosite i možda čak i vodite posao. Mlad Mesec 27. januara je samo vaš. Objektivno procenite koliko ste srećni vašom trenutnom situacijom.
 • Ribe

  Venera ulazi u znak Ribe 2. januara, što označava mesec ljubavi za vas! Budite kreativni i smeli za vreme punog Meseca 2. januara. Uradite nešto neuobičajeno. Nemojte se plašiti da izađete iz svog elementa. Nemojte dozvoliti društvenom životu da vam diktira šta kada da radite. Mlad Mesec 27. januara je pun velikih snova i planova. Nemojte puno da se zamislite, jer može da se desi da izgubite dodir sa stvarnom situacijom.

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)
Što ljudi govore o našem centru:

S obzirom da su koristim vaše usluge skoro pa zadnjih 10 godina za sve vrste vodstva , bilo da je to za pitanja vezana za posao, ljubavne odnose ili bilo što drugo što mi se događa u životu u to vrijeme mislim da dovoljno govori o mom zadovoljstvu vašom uslugom tokom svih ovih godina . Osoblje se uvijek samnom odnosi na profesionalan ali skoro pa uvijek prijateljski način . Zbog ljubaznosti osoblja imam osjećaj da sam dio vaše obitelji baš zbog atmosfere tokom svake konzultacije.

Budući da sam već dugo s vama imala sam zadovoljstvo pričati s mnogo vaših talentiranih savjetnika . Istina je da ja imam svoje favorite a kada mi oni nisu dostupni onda mi je zabavno i zanimljivo isprobati ostale savjetnike koje imate.

Zahvalna sam vam na pruženom prijateljstvu kroz godine i što uopće postojite! Osvježavajuće mi je uvijek naići na prijateljske, profesionalne i zabavne savjetnike i svu pomoć koju mi kroz život pružaju.

Zato bi vas svakome preporučila!
Vaša Višnja
Kontaktirala sam nekoliko vaših savjetnika putem sms-a i bogme se ugodno iznenadila!

Moji omiljeni su Teodor i Majda!

Teodor jer je izravan i ljubazan, uvijek sve kaže bez skrivanja loših detalja, a Majda jer je precizna i brižna, vječno se pita kako sam i gura me naprijed kada mi se svijet ruši! I zato im velika hvala!
Vjerna klijentica :-)
Tražim odgovore u svom životu od 2008. godine. Pokušao sam na nekoliko tarot linija ali rezultati nisu bili isti. Vi ste jedini koje nadalje mislim zvati kada trebam svoje odgovore. Osoblje vam je odlično! Uvijek dobijem najtočnije prognoze od njih pa zato toplo preporučujem svima!

S poštovanjem!
Lovro M.
TAROT, Horoskop TAROT, ASTROLOZI Romansa, SEX TAROT-CENTAR
Preporučujemo: Tarot & Horoskop Tarot Kala Tarot Centar Tarot 8 Romansa Ljepota Ljubavna savjetnica AstroTarot
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)