Mjesečni horoskop

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955189121 (0,5 E/sms) Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Mjesečni horoskop za ožujak 2021

Mjesečni Horoskop Lipanj 2021

 • Ovan

 • Venera - vladar Ovnove kuće odnosa - prolazi vašom 4. kućom između 2. i 27. lipnja 2021. Ako ste dio dugotrajnijeg para, moglo bi se reći da ulazite u mirniji period tijekom kojeg ćete pronaći resurse potrebne za razumijevanje, opraštanje i pomirenje, a vaša bolja polovica zna doći do vašeg srca. Čeka vas vrlo dobar period za učvršćivanje obiteljskih veza, bilo da je to obitelj iz koje ste potekli ili ona koju ste osnovali. Čini se da lipnju 2021. ne nedostaje napetih trenutaka, ako imamo na umu opozicije koje se događaju tijekom mjeseca: Mars-Pluton (4-7. Lipnja), Venera-Pluton (23.-24. Lipnja) i Mars-Saturn (30. Lipnja). Kao rezultat toga, vaša romantična veza mogla bi biti obilježena igrama moći, manipulacijama, ljubomorom i posesivnošću. S druge strane, imate dovoljno energije da stvari popravite - ili da ih završite, ako je postalo jasno da veza nema budućnosti. 11. lipnja 2021. Mars - vladar Ovna - započinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava), a slijedi ga Venera 27. lipnja. Ako ste slobodni, ovaj astrološki kontekst sugerira da želite se ponovno pokrenuti u igru afera i osvajanja. Ako ste u braku već neko vrijeme, Mars i Venera mogu vam pomoći da ponovno oživite strast u svom partnerskom životu. Tarot-horoskop.com preporučuje imati na umu pomrčinu Sunca od 10. lipnja 2021., koja sugerira da biste se mogli baviti s komunikacijskim problemima na emotivnom polju. Kriza bi vas mogla natjerati da jasno vidite stvari ili, obratno, natjerate svoju bolju polovicu da jasno izjavi što između vas dvoje ne funkcionira.
 • Bik

 • Merkur - vladar Bikove kuće ljubavi - retrogradan je do 22. lipnja 2021. godine u vašoj drugoj kući, što pokazuje da biste se mogli suočiti s određenom nesigurnošću u vezi s osobnom vrijednošću, što bi moglo uzrokovati i emocionalne probleme. Možda se ne osjećate voljeno od strane partnera ili možda mislite da niste vrijedni ljubavi. Prolazak Merkura kroz vašu ljubavnu kuću može vam pomoći da raščistite koliko je vaša bolja polovica važna u vašem životu i shvatite koliko vas cijeni (ili ne). Od 2. lipnja 2021., Venerin tranzit kroz Bikovu kuću komunikacije potiče rasprave i priznanja od srca do srca, pa biste se mogli malo opustiti. Ako imate previše dvojbi, Tarot-horoskop.com preporučuje da u lipnju ne donosite konačne odluke i ne započinjete nove veze. Ako se netko iz vaše prošlosti pokuša vratiti u vaš život, budite oprezni. Nakon 11. lipnja 2021. ne biste trebali biti previše tvrdoglavi, čak i ako se morate braniti od drugih koji vam zadiru u osobni život. Nakon 20. lipnja Tarot-horoskop.com predlaže da budete pažljiviji kako se ponašate u emocionalnim vezama, posebno ako ste dio veze u kojoj se prijateljstvo počinje miješati s ljubavlju.
 • Blizanci

 • Emocionalno vam se čini da prolazite kroz razdoblje osjećaja ranjivosti i izloženosti ili iz želje da (ponovno) osvojite nečije srce, morate otkriti svoje osjetljive dijelove. Nakon 2. lipnja 2021. godine više vas zanimaju emocije nego intelektualni aspekt veze, što može biti ugodno iznenađenje za vašu bolju polovicu. Merkur - vladar Blizanaca - retrogradan je do 22. lipnja upravo u Blizancima, pa je vrlo vjerojatno da ćete teže komunicirati. Vaše obrazloženje nije tako jasno kao nekada i teže vam je prenijeti svoju poruku koristeći riječi. Kao rezultat, mogli biste zaključiti da je nježna gesta relevantnija od 1000 riječi. Jupiter - vladar Blizančeve 7. kuće (veze, partnerstva, brak) - započinje svoj retrogradni tranzit 20. lipnja 2021. Za mnoge Blizance ovaj retrogradni pokret označava period tijekom kojeg imaju tendenciju pažljivije procjenjivati ​​svoje odnose i dugoročna očekivanja od odnosa. Neki oženjeni Blizanci kreću učvrstiti svoju vezu i revidirati svoje zajedničke ciljeve. S druge strane, u vezama koje više ne funkcioniraju moglo bi se pojaviti pitanje razvoda - ali Tarot-horoskop.com preporučuje odgodu konačnih odluka. Povoljan trenutak za odluke mogao bi biti oko listopada. Pomrčina Sunca iz Blizanaca 10. lipnja 2021. tjera vas da sebi postavite prioritet. Kriza ili neočekivani događaj mogli bi vas prisiliti da se redefinirate, što može imati značajan utjecaj na vaše odnose, što će također trebati prilagoditi.
 • Rak

 • U lipnju 2021. postoji još jedan kvadrat između Saturna - vladara vaše kuće odnosa - i Urana - vladara vaše kuće intimnosti -, što sugerira da prolazite kroz komplicirani period s emocionalne i partnerske točke gledišta. Neke situacije s kojima ste se suočili u veljači mogu se ponovno pregledati ili ponovno aktivirati, ali s druge strane, sada imate priliku vidjeti neke relacijske aspekte iz posve drugačije perspektive. Kao rezultat toga, imate velike šanse da pronađete rješenje ili zaključite da se neke promjene više ne mogu odgoditi. Ako ste dio dugotrajnijeg para kojeg obilježavaju problemi ili poteškoće, tijekom ovog perioda možda ćete se osjećati kao da sudbina vaše veze visi o koncu. Kako bi popravili vezu, Tarot-horoskop.com smatra da su potrebni zajednički napori. S druge strane, za neke Rakove postaje sve jasnije da je vrijeme da prekinu brak koji već dugo ne funkcionira. Ako ste slobodni, čini se da u lipnju niste toliko spremni preuzeti obveze. Budući da je Venera u tranzitu kroz Raka od 2. lipnja 2021. godine, zanima vas koketiranje i igranje, ali iz više prijateljske pozicije. Tijekom ovog perioda vjerojatnije je da ćete steći blisko prijateljstvo koje se s vremenom može (ili neće) razviti u romantičnu vezu. Čak i za Rakove koji su u relativno čvrstoj vezi stvari nisu baš lagane. Neki nepredviđeni događaj može im pomrsiti život u paru i natjerati partnere da prilagode svoje planove za budućnost. S druge strane, u parovima u kojima postoji obostrana ljubav i uvažavanje, bilo koja pitanja ovog perioda mogu vas samo ojačati.
 • Lav

 • Lavovom 7. kućom (veze, partnerstva, brak) vlada Saturn koji tijekom lipnja 2021. pravi kvadrat s Uranom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je vrlo vjerojatno da ćete ponovno posjetiti situaciju koja je započela u veljači. U dugotrajnim parovima koje muče sukobi, a u kojima se donošenje nekih potrebnih odluka iznova odgađa, stvari mogu postati napete i stresne. U nekim slučajevima partneri mogu ozbiljno razgovarati o razdvajanju ili razvodu (opet). Lavovi čiji su bračni planovi odgođeni zbog pandemije možda će morati ponovno odgoditi. S druge strane, kvadrat Saturna i Urana pruža vam priliku da poboljšate svoj život u paru i gura prema ozbiljnosti, disciplini i odgovornosti. Neke zajedničke planove treba revidirati i aktualizirati, tako da oba partnera moraju biti ustrajna, zrela i realna kako bi zajedno prevladali poteškoće ovog perioda. Srećom, Lavovi imaju koristi i od skladnih aspekata, koji favoriziraju pomirenje, obnavljanje intimnosti i ponovno otkrivanje strasti. Nakon 20. lipnja 2021., kada Jupiter započinje svoje retrogradno kretanje kroz Lavovu 8. kuću, poboljšavaju se izgledi za povratak nečijeg srca. Jupiterovo retrogradno kretanje - kao vladara Lavove kuće ljubavi i romantike - označava vrlo dobar period za ozbiljno razmatranje važnosti ljubavi i seksualnosti u vašem životu i za spoznaju jeste li ih skloni miješati ​​ili zaista razumijete ulogu svakog od njih.
 • Djevica

 • Ljubavni život Djevica mogao bi biti prilično klimav u lipnju 2021. zbog kvadrata između Saturna - vladara kuće ljubavi - i Urana. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da bi se neke situacije s kojima ste morali suočiti u veljači mogle ponovno posjetiti ili pogoršati. Ali ovaj put imate priliku zbrojiti stvari i revidirati odluke i inicijative koje ste imali tada kako biste ih popravili. Značajan astrološki događaj za Djevice je i Merkurovo retrogradno kretanje kao vladara vašeg znaka, koje se događa do 22. lipnja 2021. godine, i može vas natjerati da se s određenim poteškoćama izražavate i ne budete previše jasni u onome što želite od sebe, svog života, i drugih. 20. lipnja 2021. Jupiter - tradicionalni vladar kuće odnosa Djevice - započinje svoje retrogradno kretanje upravo u vašoj kući odnosa, označavajući početak prilično dugog razdoblja tijekom kojeg možete razjasniti što očekujete od veze i koje odgovornosti imate - jeste li ih spremni preuzeti ili ne. S druge strane, trigon koji nastaje između 22. i 24. lipnja između Sunca i Jupitera pomaže i nadahnjuje vas da oprostite, stavite stvari iza sebe i možda čak obnovite vezu s nekim s kim ste u prošlosti bili romantično povezani. Većina slobodnih Djevica ne žuri komplicirati svoj život koketiranjem i ljubavnim igrama. Ali nakon 11. lipnja, neke Djevice mogle bi imati neke tajne strastvene poslove, skrivene od svijeta.
 • Vaga

 • Čini se da se u ljubavnom životu Vaga događaju neke promjene, jer se neka pitanja sve više zaoštravaju, jer se u lipnju 2021. preispituje neko pitanje koje je izašlo u veljači. Energija zvijezda tijekom ovog perioda pogoduje transformacijama, revizijama i restrukturiranju. Tarot-horoskop.com sugerira da maksimalno iskoristite ovaj astrološki kontekst kako biste ponovno pokrenuli svoj ljubavni život. Promjene mogu doći neočekivano, kako za Vage koje traže ljubav, tako i za one koji su već u braku. U trenutnim astrološkim okolnostima iz lipnja 2021. godine, neke Vage sve jasnije shvaćaju da njihova ljubavna veza (ili brak, ovisno o slučaju) više ne može funkcionirati na osnovi kao i do sada. U nekim brakovima između supružnika može biti sve više i više udaljenosti, ali to nije nužno loše: možda je za oba partnera potrebna ova stanka kako bi se osjećaji i misli doveli u red. Možda je vrijeme da istražite nova područja i nove perspektive, a ako ste slobodni, Tarot-horoskop.com predlaže da koristite faktor iznenađenja (na primjer, izvođenje neke neobične geste) kako biste osvojili srce onoga za koga sanjate da bude vaš(a). Astrološki događaji ovog perioda mogli bi biti poziv na buđenje za neke Vage koje imaju priliku otkriti da ljubav može doći u najneočekivanijim uvjetima ili da problemi prevladani zajedno mogu dvoje ljudi približiti i učvrstiti vezu. Od 11. lipnja 2021. godine, Mars - vladar Vagine kuće odnosa - prolazi kroz vašu kuću društvenog života i prijatelja, pomažući vam da upoznate nove ljude ili, ako ste u problematičnoj vezi, zbližite se sa svojom boljom polovicom opet.
 • Škorpion

 • U lipnju 2021. veze su i dalje glavna briga Škorpiona. Jedan od značajnih astroloških aspekata je ponovna pojava kvadrata između Urana - smještenog u vašoj kući odnosa i braka - i Saturna - smještenog u vašoj 4. kući (obitelj, prošlost, dom, roditelji i emocionalna osnova). Kao rezultat toga, situacija s kojom ste se suočili u veljači mogla bi se ponovno posjetiti ili pogoršati, a Tarot-horoskop.com ističe da sada imate priliku konačno pronaći najbolje rješenje. U svakom slučaju, postaje jasno da se neke promjene više ne mogu izbjeći, a trebale bi se dogoditi prije svega u vašem razmišljanju kada su u pitanju drugi, brak i preuzimanje dugoročnih obveza. Između 2. i 27. lipnja 2021. Venera - vladar Škorpionovih veza - prolazi kroz Raka, što olakšava komunikaciju i emocionalnu povezanost. Jedan od značajnih astroloških događaja je pomrčina Sunca od 10. lipnja 2021. godine, koja aktivira Škorpionovu kuću intime. Kao rezultat, u vašem bi intimnom životu mogla nastupiti kriza: ljubomora, sumnje i stariji strahovi koji tjeraju na ozbiljne promjene. Koliko god neugodan bio, takav vam trenutak daje izvrsnu priliku za revitalizaciju veze s vašom boljom polovicom. S druge strane, energija pomrčine može potaknuti epifaniju o toksičnim vezama u vašem životu. Također u Škorpionovoj kući zdravlja, Merkur je u retrogradnom kretanju do 22. lipnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje oprez u komunikaciji i, ako ste slobodni, budite oprezni u vezi s predispozicijom da upadnete u komplicirane odnose.
 • Strijelac

 • Pomrčina Sunca 10. lipnja 2021. dogodi se u Strijelčevoj 7. kući (veze, partnerstva, udruženja, brak); također u vašoj 7. kući, Merkur - vladar kuće - retrogradan je do 22. lipnja. Kao rezultat toga, ljubavne veze mogu se pokazati problematičnima i ako ste u braku, čvrstina braka ili povjerenje vaše bolje polovice može biti testirano. Pod utjecajem ovog astrološkog konteksta, neki Strijelci mogli bi odlučiti otkazati svoje bračne planove ili, naprotiv, poduzeti korake da učine službenom neku stariju vezu nakon krize koja im može promijeniti pogled na stvari. Merkurov retrogradni pokret favorizira pregovore i redefiniranje kako je organiziran vaš život u paru. Možda se revidiraju neke tihe konvencije o vama i vašoj boljoj polovici ili biste oboje mogli zaključiti da morate promijeniti neka pravila kako bi se svaki partner osjećao lagodno. Od 11. lipnja možete očekivati ​​pomoć od Marsa - vladara vaše kuće ljubavi - koji prolazi kroz vašu kuću velikih ideala, snova, vjerovanja i uvjerenja. Ako još niste u braku, vaš optimizam i romantična strana postaju neodoljivi za potencijalne partnere. Žeđ za avanturom i rizicima sada je veća nego ikad, a Tarot-horoskop.com ističe da to riskira kompliciranje života nekih Strijelaca koji traže ljubavne igre. Tijekom ovog perioda neki Strijelci dobivaju priliku da uspostave komunikaciju s nekim iz prošlosti tko im je jako drag.
 • Jarac

 • U lipnju 2021. stiže još jedan kvadrat između Saturna - vladara Jarca - i Urana - smještenog u vašoj 5. kući (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze). Kao rezultat toga, neka situacija s kojom ste se suočili u veljači mogla bi se revidirati ili pogoršati i postat će jasno da više ne možete odgoditi donošenje nekih odluka i promjena pa je vrijeme da smislite strategiju. U ljubavnim životima nekih Jarca loša utakmica mogla bi postati sve neugodnija i mnogi od njih mogu se osjećati sve više i više ograničeni i suzdržani. Novac može biti vrlo osjetljiva tema, pogotovo ako vaša bolja polovica voli puno trošiti. S druge strane, Venera - vladarica Jarčeve 5. kuće - prolazi vašu 7. kuću (veze, partnerstva, udruženja, brak) između 2. i 27. lipnja 2021., što olakšava put prema konstruktivnom dijalogu i emocionalnoj povezanosti. Poziva na emocionalno otvaranje s obje strane, pa postoje dobre šanse da bi partneri na kraju mogli govoriti istim jezikom. Od 11. lipnja Mars aktivira vašu 8. kuću (intimnost, erotika) što favorizira porast vašeg libida. No moguće je i da će na vaš život u paru utjecati ljubomora i posesivnost, a najvjerojatnije proizlaze iz starijih sumnji, pa Tarot-horoskop.com preporučuje ozbiljno rješavanje toga. Za samce Jarce koji traže ljubav, slijede neke brze simpatije, poslovi koji vrlo brzo postaju seksualni, čak iako negdje duboko u vama čeznete za većom dubinom.
 • Vodenjak

 • Do 22. lipnja 2021. Merkur je retrogradan u Vodenjakovoj kući ljubavi, čije je kuće i vladar. Također u kući ljubavi dolazi do pomrčine Sunca 10. lipnja, govoreći o velikim promjenama u vašem ljubavnom životu, ljubavnim vezama i vezama s djecom (ako ih imate). Kriza bi vas mogla potaknuti na promjene u ljubavnom životu i redefiniranje nekih konvencija i pravila na kojima se temelji vaša ljubavna veza ili brak. Tijekom lipnja 2021. vrlo je vjerojatno da će se testirati emocionalne veze nekih Vodenjaka. Odnosi temeljeni na ljubavi i uzajamnom poštovanju mogu proći kroz novi početak. Ali neki Vodenjaci mogli bi zaključiti da je bolje prekinuti nefunkcionalnu vezu i postaviti svoj ljubavni život na novu osnovu. Ako ste u toj situaciji, Tarot-horoskop.com preporučuje da ne započinjete novu vezu u lipnju 2021. godine, već iskoristite ovu pauzu kako biste meditirali o svojim emocionalnim potrebama, onome što želite od ljubavne veze i onome što ste spremni dati. Od 11. lipnja 2021. godine Mars oživljava Vodenjakovu 7. kuću (veze, partnerstva, udruženja, brak), što označava početak mutnijeg perioda u postojećim parovima. Započinjanje sukoba može biti lakše nego obično, ali astrološki kontekst može vam oboje pomoći u napretku u komunikaciji. Tarot-horoskop.com savjetuje da ne budete tvrdoglavi i pokažete se što fleksibilnijim.
 • Ribe

 • Merkur - vladar Ribine 7. kuće (veze, partnerstva, udruženja, brak) - retrogradan je do 22. lipnja 2021. godine u vašoj kući obitelji, prošlosti i osjećaja. Ovaj astrološki kontekst pruža vam izvrsne uvjete za razmišljanje o emocionalnoj osnovi na kojoj gradite svoje partnerstvo i brak. Dobar je period za odlučivanje o vašim emocionalnim potrebama i očekivanjima i razumijevanje zadovoljava li život u paru te potrebe i očekivanja ili ne. Kad vam sve to postane jasno, možete ih raspraviti i preispitati sa svojom boljom polovicom. Od 20. lipnja, Jupiter - tradicionalni vladar Riba - retrogradan je u Ribama, ističući da imate puno posla na sebi prije nego što se možete lansirati u nove veze ili donijeti odluke o svojoj trenutnoj vezi. Period od 2. do 17. lipnja 2021. koristan je za strast, romantiku i seksualno izražavanje, kada Venera prolazi kroz 5. kuću Riba. Tarot-horoskop.com ističe da ovaj tranzit favorizira duboke strasti i veze koje imaju vrlo snažnu emocionalnu komponentu, veze koje zadovoljavaju vašu potrebu da se osjećate zaštićenima i zaštitite svoju bolju polovicu. S druge strane, Tarot-horoskop.com preporučuje da tijekom ovog perioda budete oprezni prema predispoziciji da budete previše idealistični i stvarate previše ljubavnih iluzija.
   

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955189121 (0,5 E/sms) Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)
Što ljudi govore o našem centru:

S obzirom da su koristim vaše usluge skoro pa zadnjih 10 godina za sve vrste vodstva , bilo da je to za pitanja vezana za posao, ljubavne odnose ili bilo što drugo što mi se događa u životu u to vrijeme mislim da dovoljno govori o mom zadovoljstvu vašom uslugom tokom svih ovih godina . Osoblje se uvijek samnom odnosi na profesionalan ali skoro pa uvijek prijateljski način . Zbog ljubaznosti osoblja imam osjećaj da sam dio vaše obitelji baš zbog atmosfere tokom svake konzultacije.

Budući da sam već dugo s vama imala sam zadovoljstvo pričati s mnogo vaših talentiranih savjetnika . Istina je da ja imam svoje favorite a kada mi oni nisu dostupni onda mi je zabavno i zanimljivo isprobati ostale savjetnike koje imate.

Zahvalna sam vam na pruženom prijateljstvu kroz godine i što uopće postojite! Osvježavajuće mi je uvijek naići na prijateljske, profesionalne i zabavne savjetnike i svu pomoć koju mi kroz život pružaju.

Zato bi vas svakome preporučila!
Vaša Višnja
Kontaktirala sam nekoliko vaših savjetnika putem sms-a i bogme se ugodno iznenadila!

Moji omiljeni su Teodor i Majda!

Teodor jer je izravan i ljubazan, uvijek sve kaže bez skrivanja loših detalja, a Majda jer je precizna i brižna, vječno se pita kako sam i gura me naprijed kada mi se svijet ruši! I zato im velika hvala!
Vjerna klijentica :-)
Tražim odgovore u svom životu od 2008. godine. Pokušao sam na nekoliko tarot linija ali rezultati nisu bili isti. Vi ste jedini koje nadalje mislim zvati kada trebam svoje odgovore. Osoblje vam je odlično! Uvijek dobijem najtočnije prognoze od njih pa zato toplo preporučujem svima!

S poštovanjem!
Lovro M.
TAROT, Horoskop TAROT, ASTROLOZI Romansa, SEX TAROT-CENTAR
Preporučujemo: Tarot & Horoskop Tarot Kala Tarot Centar Tarot 8 Romansa Ljepota Ljubavna savjetnica AstroTarot
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)