Mjesečni horoskop

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

NOVO!!! Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955914468 (0,5 E/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Mjesečni horoskop za ožujak 2021

Mjesečni Horoskop Svibanj 2022

 • Ovan

 • U svibnju 2022. Ovan je snažno aktiviran od strane planeta: Venere, od 2. svibnja, nakon čega slijedi Jupiter od 11. svibnja, a zatim Mars – vladar Ovna – od 24. svibnja. Kao rezultat toga, skloni ste biti zainteresirani za sebe, za vlastite potrebe i želje, svoju socio-profesionalnu afirmaciju i osobni razvoj. Pod ovim astrološkim okolnostima, imate sve šanse zasjati. Vaš entuzijazam je zarazan i vrlo privlačan u očima vaših potencijalnih partnera. Ali većina Ovnova ne osjeća potrebu vezati se za ozbiljne veze koje bi zahtijevale previše njihove pažnje. Zbog iskušenja da postanu sebični i previše govore o sebi, Ovnovi odnosi mogu patiti. S druge strane, mnogi Ovnovi neće se suzdržavati od flerta, igranja ljubavnih igrica, kratkotrajnih afera i zabave. Ovnovi koji su krenuli osvojiti nečije srce ili dobiti nečiji oprost imaju velike šanse za uspjeh u svibnju 2022. Imaju puno osobnog šarma i izvrstan smisao za humor; uvjerljivi su i zavodljivi. Ako ste već uključeni u dugotrajniji par ili ste u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite dovoljno vremena za svoju bolju polovicu. Partner vam nudi bezuvjetnu podršku za sve što ste naumili, stoga ne biste trebali biti sebični i uzimati to zdravo za gotovo.
 • Bik

 • U svibnju 2022. prijatelj ili netko iz vaše pratnje može osvijetliti vaše romantične ideje - ili možda pokrenete fantazije za nekoga u grupi čiji ste dio. 2. svibnja 2022. Venera – vladar Bika – počinje svoj tranzit kroz vašu 12. kuću, što pokazuje da ste skloni postati introvertniji nego inače i da ne možete tako lako otvoriti svoje srce drugima. Niste toliko spremni izraziti svoje osjećaje. Radije biste imali lijepo prijateljstvo, platonsku vezu dok ne razjasnite što osjećate i što želite od te veze. Jupiter – vladar vaše kuće intimnosti – počinje 11. svibnja 2022. svoj tranzit kroz 12. kuću Bika. To govori o tajnim strastima ili skrivenim vezama, bilo da ste slobodni ili već uključeni. Neki dugotrajniji parovi imaju priliku otkriti najbolji način za ponovno emocionalno povezivanje, iskrenu komunikaciju, opraštanje i otpuštanje problema iz prošlosti. Budući da Merkur – vladar Bikove kuće ljubavi – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja 2022., neki Bikovi bi mogli biti u iskušenju da se vrate bivšoj ljubavi ili osjete potrebu da emocionalno promijene stvari. Tarot-horoskop.com ističe da posljednje dvije dekade u svibnju 2022. nisu povoljne za početak novih veza. Značajan astrološki događaj je pomrčina Mjeseca 16. svibnja koja aktivira Bikovu 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak) i može obilježiti proslavu vašeg života kao para. To je epifanija koja bi se mogla pokazati neugodnom. S druge strane, takav neugodan ili težak trenutak ima za cilj ponovno uspostaviti linije dijaloga i dovesti do konsolidacije i harmonizacije para.
 • Blizanci

 • Venera – vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – tranzitira vašu 11. kuću (društveni život, društveno-profesionalni krugovi, grupni projekti) između 2. i 28. svibnja. Od 11. svibnja je u pratnji Jupitera – vladara vaše 7. kuće (veze, partnerstva, udruge, brak). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da možete očekivati ​​da će vaš društveni život zaživjeti. Blizanci koji su slobodni dobivaju priliku da započnu prekrasnu romantičnu vezu koja počinje snažno i može jednako snažno završiti. Blizanci koji su već u braku trebali bi izvesti svoju bolju polovicu. Čak i ako ste u iskušenju da izađete s prijateljima, sada je vrijeme da posvetite više vremena svom životu kao paru. Zajedno imate izvrsnu priliku izaći iz kolotečine i dosade izlaskom, gledanjem emisija, odlaskom na zabave ili šetnjom. Trebali biste tražiti aktivnosti koje možete raditi zajedno i njegovati svoje zajedničke interese. Ako u vašem životu kao para postoje stariji problemi, prijatelji vam mogu pomoći da ih prevladate i pronađete rješenje. Također ste uvjerljivi i znate uokviriti stvari kako bi vaša bolja polovica ponovno stekla povjerenje u vašu zajedničku budućnost. Vrlo je vjerojatno da će svibanj 2022. biti profesionalno zahtjevan, ali, ako vam je do nekoga stalo, nemojte mu to zanemariti pokazati. U suprotnom riskirate da uništite ljubavnu vezu koja zapravo ima potencijal da funkcionira na duge staze.
 • Rak

 • U svibnju 2022. u 10. kuću Raka dolaze razni planeti povezani s ljubavlju i romantikom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da Rakovi mogu očekivati ​​period koji je intenzivan s emocionalne točke gledišta. Period kada ih ljubav, prijateljstvo ili – gdje je to slučaj – budućnost veze brine više nego inače. Vrlo je vjerojatno da ćete dobiti nove ideje. Postojeće veze bi se mogle testirati kako bi postalo jasno mogu li funkcionirati dugoročno ili ne. 16. svibnja 2022. događa se pomrčina Mjeseca u 5. kući Raka (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, kreativnost, djeca). To pokazuje da bi moglo doći do teških emocionalnih trenutaka. Neki Rakovi shvaćaju da nisu sigurni što žele od svoje veze ili da nisu sigurni što osjećaju prema nekome. Gdje je ljubav prava i jaka, nema razloga za strah; takve veze mogu čak postati jače, čvršće, nakon što prođu kroz takva teška vremena. Teža ili osjetljivija vremena pomažu nekim Rakovima da postanu svjesni vole li uistinu svoju bolju polovicu, voli li ih njihova bolja polovica, i tako dalje. U dugotrajnijim parovima u kojima postoji nesloga neko vrijeme, vrlo je vjerojatno da će razne tajne ili pogreške koje je napravio jedan partner (ili oboje) izaći na vidjelo. Argumenti vezani uz novac mogli bi postati akutniji. U nekim slučajevima stvari mogu čak dovesti do prekida.
 • Lav

 • U svibnju 2022. mnogi Lavovi očekuju ugodna iznenađenja u ljubavi. Neke veze mogle bi poprimiti zanimljiv i neočekivani obrat, a neki Lavovi započinju nove veze s velikim izgledima za dugotrajnost. Drugi Lavovi odlučuju zasnovati vlastitu obitelj ili zaprositi (ili biti zaprošeni). Ipak, drugi iznenada prekinu vezu koja već dugo nije funkcionirala. Sve bi se to moglo odvijati iznenađujuće brzo. Većina Lavova sklona je postati idealistima, osobito nakon 11. svibnja 2022., kada Jupiter - vladar kuće ljubavi - počinje svoj tranzit kroz Lavovu 9. kuću. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da će samce Lavove posebno privući ljudi iz drugih kultura ili oni koji su avanturistički nastrojeni ili im daju priliku da stupe u kontakt s novim idejama i drugačijim načinom razmišljanja. Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne zaglavite u svojim idejama i prihvatite dijalog i razmjenu ideja. Čak i ako ste sigurni da ste u pravu, ne biste trebali uvijek proturječiti ljudima oko sebe, držite pod kontrolom svoju sklonost da budete dominantni. Ako ste u braku, vrijeme je da preuzmete inicijativu i izvučete vezu iz kolotečine. Na primjer, možete ugodno iznenaditi svoju bolju polovicu i pozvati je na izlet, kazališnu predstavu ili seminar osobnog razvoja. Također je sjajno vrijeme da zajedno pregledate svoje zajedničke ciljeve i dugoročne planove.
 • Djevica

 • Za ljubavne živote Djevica, u svibnju 2022. značajno je retrogradno kretanje Merkura kao vladara i Djevice i Djevičine 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni status). U ovom astrološkom kontekstu, Tarot-horoskop.com smatra da ne biste trebali donositi ishitrene odluke. Možda ne znate dobro što želite i možda ne razmišljate dovoljno jasno. Ali ovaj period vam daje priliku da analizirate i ponovno procijenite značajne odnose u vašem životu, vaš brak (gdje je to slučaj) ili perspektivu da se vjenčate ili razvedete (kako bi se moglo primijeniti). Djevičina 8. kuća (intimnost, erotika, međusobno povjerenje, zajednički resursi) snažno se aktivira u svibnju s nekoliko važnih tranzita: Venera 2. svibnja, zatim Jupiter 11. svibnja i Mars 24. svibnja. Budući da je Jupiter vladar Djevičine obitelji, doma, prošlosti i veza uključujući brak, njegov tranzit kroz vašu 8. kuću govori o izvrsnom periodu za evoluciju postojećih odnosa kako bi dobili priliku da postanu dublji i razviju zdrave korijene. Na primjer, od jednostavnog flerta mogli biste doći u fazu povezivanja i emocionalnog zajedništva. U astrološkom kontekstu ovog mjeseca, moć zavođenja Djevica raste, kao i njihov libido. Kao rezultat toga, same Djevice mogu lakše pronaći partnera. No, odnosi koji započnu tijekom ovog perioda obično se zakompliciraju. Netko iz vaše prošlosti mogao bi se pokušati vratiti u vaš život. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne žurite s donošenjem odluke i da vas ne zavaraju prazna obećanja.
 • Vaga

 • 7. kuća Vage (veze, partnerstva, udruge, brak) snažno je aktivirana planetima u svibnju 2022., što sugerira da vam područje odnosa postaje prioritet. Venera – vladar i Vage i Vagine kuće intimnosti – počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću 2. svibnja, nakon čega slijedi Jupiter 11. svibnja i Mars 24. svibnja. Kao rezultat toga, prolazite kroz izvrstan period za konsolidaciju i poboljšanje veza s drugima, uključujući vaš brak. Slobodne Vage imaju velike izglede da upoznaju nekoga tko im odgovara i započnu posebnu vezu, emocionalno partnerstvo koje će se pokazati ozbiljnim od samog početka. U ovom astrološkom kontekstu, način na koji Vaga komunicira sa svojom boljom polovicom može se dosta poboljšati, što se pokazalo korisnim za parove u kojima već neko vrijeme ima oluja. Uz pomoć Venere i Jupitera, u svibnju 2022. znate kako uokviriti stvari i uspjeti sagledati stvari iz perspektive drugoga tako da vaša bolja polovica osjeća da ih razumijete. S druge strane, Tarot-horoskop.com preporučuje da budete spremni učiti od svoje bolje polovice jer vam oni mogu dati lijepu lekciju o mudrosti koja će vam pomoći da bolje upoznate sebe i rastete. Još jedan značajan astrološki događaj u svibnju 2022. je retrogradno kretanje Merkura kroz 9. kuću Vage od 10. svibnja. 22. svibnja retrogradni Merkur se vraća u 8. kuću, ističući da bi se tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu neke tajne ili manje ugodni aspekti vaše veze mogli pojaviti. Tarot-horoskop.com savjetuje da maksimalno iskoristite energiju ovog perioda kako biste razjasnili stvari i otpustili neke ljude koji nisu dobri za vas. U nekim vezama stvari dovode do zajedničkog zaključka da se oba partnera moraju potruditi da se stvari vrate na zdrav kolosijek.
 • Škorpion

 • U svibnju 2022. Škorpioni su više nego ikada zabrinuti za svoj ljubavni život ili budućnost braka za one koji su u braku. Od Škorpiona uključenih u neslužbene veze koje traju već neko vrijeme, mnogi počinju ozbiljno razmišljati o tome da to postane službeno. Neki Škorpioni koji se bave ozbiljnim problemima u paru zaključuju da je vrijeme za razvod. Imajući na umu astrološki kontekst svibnja 2022., Tarot-horoskop.com ističe da nije vrijeme za donošenje važnih odluka koje dugoročno na vas utječu. Ali to je sjajno vrijeme za introspekciju, ponovnu procjenu sebe i pošteno uzimanje u obzir značajnih odnosa u vašem životu. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar kuće intimnosti – počinje svoje retrogradno kretanje upravo u 8. kući Škorpiona, a 22. svibnja se vraća u 7. kuću (veze, udruge, partnerstva, brak). Također, 16. svibnja je pomrčina Mjeseca u Škorpionu. Kao rezultat toga, neki Škorpioni prolaze kroz osobnu epifaniju koja gura prema introspekciji i ponovnoj procjeni veza u koje su uključeni, uključujući romantične. Redefiniranje sebe može dovesti do promjene stava prema braku ili romantičnim vezama. Vrlo je vjerojatno da će biti raznih rasprava, možda čak i prepirki, ali u mnogim slučajevima te rasprave dovode do jačanja veze. Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ove tranzite kako biste razjasnili svoje namjere, želje i očekivanja te razumjeli koje su želje i očekivanja vaše bolje polovice. Ako ste slobodni, ovaj period nije previše dobar za početak nove veze. Niste baš sigurni što želite pa ne biste trebali žuriti ni s čim.
 • Strijelac

 • Ljubavni životi Strijelaca hvataju dašak svježeg zraka u svibnju 2022. Starije veze su obnovljene, a samci doživljavaju afere, flert i zabavu. Astrološki kontekst koji inducira sve ove sklonosti oslanja se na mnoge planete koji prolaze kroz Strijelčevu 5. kuću (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, kreativnost, djeca). 2. svibnja u vašu 5. kuću tranzitira trijumfalna Venera, a 11. svibnja slijedi Jupiter – vladar Strijelca. Ni Mars nije daleko, a 24. svibnja tranzitira u ovu kuću kojoj je ujedno i vladar. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da u svibnju 2022. neće nedostajati avantura i da vam neće nedostajati šarma. Ali može postojati sklonost ekscesima i rizičnom ponašanju. Čak bi i neki oženjeni Strijelci mogli biti u iskušenju da flertuju ili imaju afere koje se čine dovoljno nevinim, ali riskiraju da izazovu ozbiljne emocionalne komplikacije. Neželjena trudnoća također može biti neočekivana komplikacija, stoga se savjetuje oprez. 10. svibnja 2022. Merkur – vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, brak) – počinje svoje retrogradno kretanje ravno kroz vašu 7. kuću. 22. svibnja, zbog retrogradnog kretanja, vraća se u vašu 6. kuću. Stoga je vrijeme da dobro sagledate svoj život kao par i revidirate svoje ideje o partnerstvu i braku. Također bi bilo dobro da pažljivo odvagnete odgovornosti koje ste spremni preuzeti i zajedno sa svojom boljom polovicom revidirati svoje zajedničke planove na duge staze. Još nije vrijeme za donošenje radikalnih odluka, jer vam treba malo vremena da razmislite o stvarima.
 • Jarac

 • Za Jarce, svibanj 2022. izgleda prilično teško u smislu ljubavnog života i veza. U vašem obiteljskom životu može biti raznih problema, ali, s druge strane, imate najbolje uvjete da razriješite neke situacije i postignete oprost. Jarčeva 4. kuća (obitelj, dom, korijeni, emocionalna osnova) postaje sve zaposlenija tijekom mjeseca. Venera – vladar kuće ljubavi i romantike – počinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću 2. svibnja, zatim Jupiter 11. svibnja i Mars, vladar ove kuće, 24. svibnja. Kao rezultat toga, vrlo je vjerojatno da će mnogi neoženjeni Jarčevi odlučiti da je vrijeme da se presele kod onoga koga vole, zasnuju obitelj i imaju djecu. Također se može očekivati ​​povećan interes Jaraca za osobnu sigurnost, stabilnost obitelji i veze s roditeljima. Pod utjecajem ovog astrološkog konteksta dobivate priliku poboljšati razinu udobnosti svog doma zajedno sa svojom boljom polovicom. Također možete zajedno odlučiti da se trebate preseliti negdje drugdje. Budući da je Mjesec vladar 7. kuće Jarca (veze, partnerstva, udruge, brak), za Jarce je važna pomrčina Mjeseca 16. svibnja 2022. iz 11. kuće. Neki parovi mogu doći do prekretnice, možda čak i krize, pogotovo ako trebaju revidirati neke planove za budućnost najvjerojatnije zbog promjena koje su se dogodile na globalnoj razini. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da učinite sve kako biste izbjegli svađe i nastojite pronaći najbolje rješenje. Nekim Jarčevima pomrčina pogoduje da postanu svjesni činjenice da moraju napraviti značajne promjene u svom odnosu kako bi on mogao nastaviti funkcionirati. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da svojoj boljoj polovici napravite ugodno iznenađenje kako biste izvukli vezu iz kolotečine. Samci Jarčevi imaju priliku upoznati ljude koji mogu promijeniti njihov ljubavni život (i ne samo to) na bolje, posebno između 12. i 14. svibnja 2022. godine.
 • Vodenjak

 • U svibnju 2022. Vodenjaci moraju puno toga preispitati i organizirati u svom ljubavnom životu. Merkur – vladar 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, djeca, kreativnost) – je u retrogradnom kretanju od 10. svibnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ne biste trebali započeti nove veze, već razmišljati o vezama prošlosti i poukama koje biste mogli naučiti iz onoga što ste do sada iskusili. Astrološki kontekst ovog perioda govori o potrebi da preispitate svoje emocionalne potrebe i redefinirate ono što očekujete od veze. Ako ste u vezi ili čak u braku, to znači preispitati osjećaje koje imate prema svojoj boljoj polovici. Najbolje je vrijeme da zaključite jesu li vaše emocionalne potrebe ispunjene i jeste li, zauzvrat, u mogućnosti pružiti svojoj boljoj polovici ono što ona očekuje od vas. Vrlo je vjerojatno da ćete zaključiti da je vrijeme da prihvatite neke istine ili da vaša veza prolazi kroz velike promjene koje zahtijevaju da im se prilagodite. Ne shvaćajte stvari na tragičan način, već nastojte biti fleksibilniji i otvoreno razgovarajte o tome što osjećate i što želite. Moglo bi se razgovarati o domu, obiteljskom životu ili kako organizirati svoj životni prostor. Oko 16. svibnja, kada je pomrčina Mjeseca, vaša bi bolja polovica mogla proći kroz težak period u karijeri i trebali biste dokazati da ste uz njih. Ako im pokažete da se mogu osloniti na vas kada su teška vremena, da je vaša veza čvrsta, tada ćete se približiti jedno drugome više nego ikad.
 • Ribe

 • Za Ribe, svibanj 2022. izgleda prilično komplicirano emocionalno i relacijski. Obiteljski život nekih Riba postaje užurban, a vezu iskušavaju različiti sukobi principa, unaprijed stvorenih ideja i razlika između vrijednosti partnera. Merkur – vladar obiteljske kuće u Ribama, a također i kuće odnosa – počinje svoje retrogradno kretanje 10. svibnja, označavajući početak razdoblja ponovnog vrednovanja vaših emocionalnih potreba i iscjeljivanja nekih bolnih aspekata vašeg života kao para. To bi moglo značiti neke stare rane ili sukobe koji su godinama zakopani pod tepih i koji sada odjednom izlaze na vidjelo. Novac bi također mogao biti osjetljiva tema rasprave ili razlog za svađe, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da budete strpljivi i otvoreni za nove ideje i rješenja. U ovom astrološkom kontekstu, trebali biste se kloniti donošenja važnih odluka kada je u pitanju novac i odvojiti dovoljno vremena da razmislite i vidite može li vaša veza još uspjeti, ako ima čvrstu osnovu. Trebali biste prihvatiti dijalog i slušati što vam partner ima za reći. Ako ste slobodni, Tarot-horoskop.com ističe da svibanj 2022. nije sjajno vrijeme za početak nove veze, čak i ako žudite za njom, čak i ako strast želi preuzeti. Vrijeme je da budete oprezni, osobito u slučaju veza na daljinu.
   

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955914468 (0,5 E/sms) Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)
Što ljudi govore o našem centru:

S obzirom da su koristim vaše usluge skoro pa zadnjih 10 godina za sve vrste vodstva , bilo da je to za pitanja vezana za posao, ljubavne odnose ili bilo što drugo što mi se događa u životu u to vrijeme mislim da dovoljno govori o mom zadovoljstvu vašom uslugom tokom svih ovih godina . Osoblje se uvijek samnom odnosi na profesionalan ali skoro pa uvijek prijateljski način . Zbog ljubaznosti osoblja imam osjećaj da sam dio vaše obitelji baš zbog atmosfere tokom svake konzultacije.

Budući da sam već dugo s vama imala sam zadovoljstvo pričati s mnogo vaših talentiranih savjetnika . Istina je da ja imam svoje favorite a kada mi oni nisu dostupni onda mi je zabavno i zanimljivo isprobati ostale savjetnike koje imate.

Zahvalna sam vam na pruženom prijateljstvu kroz godine i što uopće postojite! Osvježavajuće mi je uvijek naići na prijateljske, profesionalne i zabavne savjetnike i svu pomoć koju mi kroz život pružaju.

Zato bi vas svakome preporučila!
Vaša Višnja
Kontaktirala sam nekoliko vaših savjetnika putem sms-a i bogme se ugodno iznenadila!

Moji omiljeni su Teodor i Majda!

Teodor jer je izravan i ljubazan, uvijek sve kaže bez skrivanja loših detalja, a Majda jer je precizna i brižna, vječno se pita kako sam i gura me naprijed kada mi se svijet ruši! I zato im velika hvala!
Vjerna klijentica :-)
Tražim odgovore u svom životu od 2008. godine. Pokušao sam na nekoliko tarot linija ali rezultati nisu bili isti. Vi ste jedini koje nadalje mislim zvati kada trebam svoje odgovore. Osoblje vam je odlično! Uvijek dobijem najtočnije prognoze od njih pa zato toplo preporučujem svima!

S poštovanjem!
Lovro M.
TAROT, Horoskop TAROT, ASTROLOZI Romansa, SEX TAROT-CENTAR
Preporučujemo: Tarot & Horoskop Tarot Kala Tarot Centar Tarot 8 Romansa Ljepota Ljubavna savjetnica AstroTarot
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)