Tjedni horoskop

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Davatelj usluge: It1 d.o.o. 072700700 (+18)

Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955914468 (0,5 E/sms)

 
SRETNI TAROT CENTAR
 
Tjedni horoskop

Tjedni Horoskop

 • Ovan

 • Pred vama je vrlo moćan tjedan. Sunce, Merkur i Venera nalaze se upravo u vašem znaku. Prirodno, Sunce će vam dati dovoljno energije i prilika da se pripremite za čitavu godinu. Mars će vas istovremeno ohrabrivati i navoditi na to da iskreno kažete drugima što očekujete i čemu se nadate. Mentalno ćete biti dosta aktivni što znači da ćete biti pričljivi i skloni izlascima te putovanjima. Ipak, kada je u pitanju ovo posljednje, razmislite o tome možete li neke stvari riješiti na jednostavniji način jer ćete u suprotnom potrošiti više novca nego što si trenutno možete priuštiti. Druga polovina tjedna idealna je za poslovne pregovore kao i za razgovore kojima planirate ispraviti ili samo priznati stare pogreške. Naime, Venera će vam pomoći ublažiti bilo kakvu napetost, uvijek će u prvi plan stavljati pozitivnu energiju i dodatno naglasiti vaš šarm. Kada je u pitanju ljubav, obratite više pozornosti na komunikaciju ali pripazite da je uskladite sa partnerovom. Najbolji dani u tjednu su petak i nedjelja.
 • Bik

 • Većini vas u posljednje vrijeme nedostaje novih izazova i uzbuđenja. Upravo će se početkom tjedna situacija promijeniti pa tako možete očekivati nove izazove, pregršt zanimljivih trenutaka i razgovora te jedan puno brži tempo. Dok će neki od vas to oduševljeno prihvatiti, drugi će biti zatečeni i preplavljeni novim iskustvima pa će se, barem u prvi mah, teško snaći. Ukoliko spadate u tu drugu kategoriju, nemojte se previše brinuti jer će se većina toga odviti spontano i ići vam u prilog. Snažna energija koju uzrokuje trio planeta u Ovnu, pomoći će vam da otkrijete stvari koje su bile skrivene i da istražite informacije koje su vam potrebne da bi ostvarili željeni napredak stoga obavezno ostavite dovoljno vremena za neformalne razgovore i samostalno istraživanje. Ista će vam ta energija u život donijeti osobu sa kojom je moguća tajna ljubavna veza. Budite oprezni samo ako se već nalazite u odnosu u kojem postoji puno neriješenih problema. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i srijeda.
 • Blizanci

 • Prva će vam polovina tjedna biti obilježena prijateljskim i ljubavnim odnosima. Vatreni se Mars nalazi u vašem znaku stoga ne čudi to što ćete stalno biti u odličnoj formi. Imajte na umu da ovaj utjecaj obično traje oko šest tjedana, a događa se samo jednom u dvije godine. Shvatite to ozbiljno i dajte sve od sebe da bi pokazali drugima tko ste i što sve možete. Nemojte propuštati prilike za iznošenje ideja, nemojte se bojati reći nadređenima svoja očekivanja ili se suprotstaviti mišljenju većine. Neće se dogoditi ništa loše ako neke stvari odgodite ali će vam sigurno kasnije trebati puno više vremena za ostvarenje ciljeva. Sredina tjedna idealna je za razgovore okrenute financijskoj budućnosti, osobito one koji se tiču dogovora oko imovine. Bit ćete jako smireni pa tako lakše utjecati na sugovornika, svojim ćete argumentima razoružati bilo kakve protivnike, a šarmom i ljubaznošću ostaviti odličan prvi dojam na ljude koje tek upoznate. Vikend iskoristite za odmor. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.
 • Rak

 • U Ovnu se ovoga tjedna nalaze Merkur, Sunce i Venera. Iste ove planete nalaze se i na samom vrhu vaše astrološke karte pa se pripremite na period koji će biti vrlo dinamičan. Osim što ćete većinu vremena biti u centru pozornosti, ujedno ćete na druge ostavljati odličan dojam. Kada je u pitanju komunikacija koja se tiče važnih tema, bit ćete direktni i vrlo jasni te ćete savršeno znati procijeniti sugovornika da bi odabrali pravi trenutak. Na poslu možete očekivati dobre odnose sa kolegama ali još bolje sa nadređenima i važnim klijentima. Ipak, budite oprezni ako planirate igrati na kartu flerta. Naime, iako će vam to sigurno donijeti željene rezultate, još je sigurnije da će vam donijeti i neželjene posljedice u smislu da bi se druga strana mogla previše zanijeti ili vas shvatiti ozbiljno. Mars će vas poticati na tajne ljubavne odnose što bi dodatno moglo otežati situaciju. Iako će onima od vas koji su slobodni odgovarati avantura, oni će se zauzeti ubrzo pokajati. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.
 • Lav

 • Želja za putovanjima i za aktivnostima koje vam mogu pomoći proširiti horizonte, zapravo i nisu nešto što je za vas neuobičajeno, ali će ovoga tjedna biti dodatno istaknute. Radi se o planetama koje su trenutno u vatrenom ovnu i koje će u većoj mjeri također utjecati na vas. Oni koji se bave poslom povezanim uz medije, medicinu i pravo sigurno će to maksimalno iskoristiti i to u pozitivnom smislu. Ukoliko radite posao kojim niste zadovoljni, koji vas ograničava ili vam ne daje dovoljno slobode odnosno prostora za kreativnost, mogli bi se pobuniti i odlučiti za promjenu karijere. Bez obzira na situaciju, bit ćete dosta nestrpljivi, ali imajte na umu kako kvalitetne promjene nisu moguće preko noći. Ako osjetite da ne možete kontrolirati svoju energiju i ponašanje, okrenite se učenju novih stvari ili se pokušajte više baviti fizičkim aktivnostima koje će vas uspješno opustiti i pomoći vam da saberete misli. Za vikend se ovoga puta posvetite starim prijateljima. Najbolji dan u tjednu je utorak.
 • Djevica

 • Sve do srijede ćete imati jako velike ambicije. Zapravo to i ne čudi obzirom da se Mars nalazi na samom vrhu vaše astrološke karte, potiče vas na nove izazove, daje vam svu potrebnu energiju i istovremeno u vas život unosi dozu intrige. Imajte na umu kako ovo nije nešto što se događa često, štoviše, radi se o utjecaju koji će se ponovno dogoditi tek za dvije godine. Obavezno još jednom revidirajte stare ciljeve i još bolje definirajte nove, napravite jasan plan u kojem ćete odrediti i rokove za njegovo ostvarenje, a onda se okrenite realizaciji. Sada je pravo vrijeme za prihvaćanje izazova ili za veće životne promjene poput pronalaska drugačijeg posla ili pokretanja vlastitog poduzeća. Od srijede ćete biti nešto mirniji pa ćete se lakše moći fokusirati na financijska pitanja i životne vrijednosti. Slobodno pokrenite razgovore koje ste dobro isplanirali, ali nikada za njih nije bio pravi trenutak. U ljubavi na prvo mjesto stavite strast i intimu. Najbolji dani u tjednu su utorak i petak.
 • Vaga

 • Tri su se planete smjestile u Ovnu što znači da se trenutno nalaze potpuno suprotno od vašega znaka. Iako će biti trenutaka u kojima će vam zbog toga nedostajati energije i motivacije, zapravo će vam ovi planetarni utjecaji omogućiti da bolje shvatite odnose sa dragim osobama. Naglasak će biti na privatnom životu gdje ćete posebnu pozornost obratiti na voljenu osobu, bliske prijatelje te braću i/ili sestre. Nema sumnje kako ćete usput naučiti nešto novo što će odnos poboljšati ili ga tek sagraditi. Kada je u pitanju posao, najbolje ćete proći ako se okrenete rutinskim aktivnostima i ne prihvaćate nove izazove. Ukoliko ih morate prihvatiti, pokušajte barem neke stvari odgoditi za idući tjedan. Merkur će vas poticati na diskusije koje u poslovnom svijetu neće biti dobro prihvaćene. Rijetko će tko razumjeti o čemu govorite i kakvu viziju imate. Za vikend ćete pokazati razumijevanje prema osobi koja nije popularna u društvu. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, petak i nedjelja.
 • Škorpion

 • Pred vama je iznimno produktivan tjedan u kojem ćete marljivo raditi, prihvaćati nove izazove te u hodu rješavati zaostatke. Upravo zato, najbitnije je da se odmah u ponedjeljak organizirate i fokusirate na posao. Sve stavite na papir kako ne bi na tom putu nešto zaboravili ili sami sebe zbunili pa tako izgubili dragocjeno vrijeme. Sve do srijede ćete imati odličnu percepciju i bit ćete osjetljivi za tuđe potrebe što će vam pomoći da sagledate širu sliku i da svoju energiju uložite samo u ono što je doista bitno. Slobodno podijelite svoje ideje i razmišljanja sa okolinom, ali učinite to na način koji je privlačan i razumljiv. Nemojte pretjerivati sa kreativnim idejama niti obećavati stvari koje nisu realne jer bi zbog jednog nesmotrenog razgovora i sitnice mogli izgubiti dobru priliku. Kada je u pitanju privatni život, pokušajte živjeti u sadašnjosti. Cijenite trenutke koje imate i nemojte se previše brinuti oko onoga što bi moglo ili što mislite da bi trebalo biti. Najbolji dani u tjednu su subota i nedjelja.
 • Strijelac

 • Pred vama je odličan tjedan i nema sumnje da ćete biti njime oduševljeni. Planete koje se trenutno nalaze u Ovnu zapravo će vam davati psihičku podršku i pomoći vam da se pokrenete. Svakodnevne obaveze neće vam više predstavljati problem što će biti najviše izraženo kod onih od vas koji nisu zadovoljni svakodnevicom i zasićeni su raznim rutinskim aktivnostima. U svemu ćete odjednom vidjeti nešto pozitivno, ali je još bitnije naglasiti kako ćete uočiti novi potencijal starih ideja te lakše od ostalih vidjeti prilike koje su potencijalno financijski vrlo unosne i samim time nisu lako uočljive. Kada je u pitanju ljubavni život, vrijeme je da pronađete ili nametnete stabilnost kakvu želite. Dok će neki tek stupiti u novi odnos sa osobom koja im je jako draga, drugi će shvatiti kako su živjeli u iluziji i nisu imali realna očekivanja od voljene osobe. Ako u odnosu nema ravnopravnosti i poštene igre, razmislite o tome da ga zauvijek napustite. Najbolji dani u tjednu su srijeda, četvrtak i subota.
 • Jarac

 • Sve do srijede ćete nešto više obraćati pažnje na aktivnosti koje inače ne stavljate u prvi plan. To će vam pomoći da stvari bolje shvatite i da konačno popravite odnos koji vam dulje vremena stvara problem ili vam predstavlja nepoznanicu. Općenito, kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, bit ćete dosta otvoreni i empatični pa tako sigurno pomoći osobama iz okoline i usput ostvariti korist. Kada je u pitanju posao, prvu polovinu tjedna iskoristite za sve one zadatke koji zahtijevaju kreativnost. U drugoj se polovini tjedna fokusirajte više na aktivnosti koje zahtijevaju uvjerljivost ili kojima planirate utjecati na tuđe ponašanje ili razmišljanje. Četvrtak je idealan za dubokoumne razgovore i rješavanje većih problema. Spontano ćete dovoditi u pitanje upravo one stvari koje nisu logične ili istinite pa tako uz malo vremena i truda ostvariti odlične rezultate. Iako će u privatnom životu biti trenutaka u kojima ćete negativno razmišljati, opustite se. Najbolji dan u tjednu je petak.
 • Vodenjak

 • Sigurno ste već primijetili kako vam se u posljednjih nekoliko tjedana ubrzao životni tempo. Ovoga će tjedna to postati još jasnije, posebno nakon što u prvoj polovini tjedna konačno dobijete pohvale i nagrade za svoj rad. Energije i motivacije vam neće nedostajati pa će se mnogi od vas spontano okrenuti novim idejama, novim licima, mjestima i iskustvima. Da bi sve to mogli istovremeno procesuirati, bitno je da odvojite nešto vremena za sebe. Jako ćete odgovorno shvaćati sve svoje obaveze i odlično ćete funkcionirati u timskom radu ali ćete, ukoliko sebe zanemarite, istovremeno biti skloni brzim odlukama i potezima koji vam se u nekom trenutku čine privlačnima iako vam zapravo ne idu u prilog. Slobodno istaknite svoje liderske sposobnosti, ali nemojte ignorirati intuiciju niti savjete koji će vam stalno dolaziti od starije i odgovorne osobe. Vikend iskoristite da bi dragim osobama dali do znanja koliko ih poštujete i na njih mislite. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.
 • Ribe

 • Do srijede ćete biti vrlo šarmantni i većinu vremena u centru pozornosti. Sa drugima ćete komunicirati na način koji nije agresivan ili prijeteći što će vam pomoći da ih uvjerite u ideje koje ranije nisu prihvaćali ili da dobijete usluge koje su vam potrebne. Osim što ćete biti vješti sa riječima, uočavat ćete neverbalnu komunikaciju pa tako odmah početkom tjedna shvatiti kako netko nije bio prema vama iskren. Prva je polovina tjedna idealna za sve one aktivnosti koje zahtijevaju ozbiljnu koncentraciju i analitičnost dok je druga polovina povoljna za kreativne zadatke te poslove povezane uz glumu i umjetnost. Kada je u pitanju privatni život, od četvrtka do nedjelje pokušajte naplatiti stare usluge ili utjecati na osobe od kojih imate visoka očekivanja koja nikako da ispune. Isti je period povoljan za donošenje ozbiljnijih životnih odluka povezanih uz preseljenje, kupnju ili prodaju nekretnine i zasnivanje obitelji. Nećete pogriješiti ako ste iskreni. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.
   
SRETNI TAROT CENTAR

Vrhunski astrolozi su na liniji svakim danom 0 - 24h. Nazovite odmah na broj:
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)

Pošaljite sms sadržaja: GAIA astro na broj: 888111 (3,72 kn/sms)

Pošaljite sms Whatsapp-om: GAIA + Vaše pitanje na broj: +385955914468 (0,5 E/sms)
Što ljudi govore o našem centru:

S obzirom da su koristim vaše usluge skoro pa zadnjih 10 godina za sve vrste vodstva , bilo da je to za pitanja vezana za posao, ljubavne odnose ili bilo što drugo što mi se događa u životu u to vrijeme mislim da dovoljno govori o mom zadovoljstvu vašom uslugom tokom svih ovih godina . Osoblje se uvijek samnom odnosi na profesionalan ali skoro pa uvijek prijateljski način . Zbog ljubaznosti osoblja imam osjećaj da sam dio vaše obitelji baš zbog atmosfere tokom svake konzultacije.

Budući da sam već dugo s vama imala sam zadovoljstvo pričati s mnogo vaših talentiranih savjetnika . Istina je da ja imam svoje favorite a kada mi oni nisu dostupni onda mi je zabavno i zanimljivo isprobati ostale savjetnike koje imate.

Zahvalna sam vam na pruženom prijateljstvu kroz godine i što uopće postojite! Osvježavajuće mi je uvijek naići na prijateljske, profesionalne i zabavne savjetnike i svu pomoć koju mi kroz život pružaju.

Zato bi vas svakome preporučila!
Vaša Višnja
Kontaktirala sam nekoliko vaših savjetnika putem sms-a i bogme se ugodno iznenadila!

Moji omiljeni su Teodor i Majda!

Teodor jer je izravan i ljubazan, uvijek sve kaže bez skrivanja loših detalja, a Majda jer je precizna i brižna, vječno se pita kako sam i gura me naprijed kada mi se svijet ruši! I zato im velika hvala!
Vjerna klijentica :-)
Tražim odgovore u svom životu od 2008. godine. Pokušao sam na nekoliko tarot linija ali rezultati nisu bili isti. Vi ste jedini koje nadalje mislim zvati kada trebam svoje odgovore. Osoblje vam je odlično! Uvijek dobijem najtočnije prognoze od njih pa zato toplo preporučujem svima!

S poštovanjem!
Lovro M.
TAROT, Horoskop TAROT, ASTROLOZI Romansa, SEX TAROT-CENTAR SRETNI TAROT CENTAR
Preporučujemo: Tarot & Horoskop Tarot Kala Tarot Centar Tarot 8 Romansa Ljepota Ljubavna savjetnica Sretni Tarot
064 500 503 (tel: 3,49 mob: 4,78 kn/min)